Regle for brug af FÆLLES-TRAILER

Lærkebakkens medlemmer kan låne foreningens fælles-trailer!

       
Retningslinier vedr. brug af Lærkebakkens fællestrailer:
 

Grundejerforeningen stiller denne trailer til rådighed for vejens beboere, men denne service hviler på en gensidig tillid til at alle passer på den - og overholder de fælles regler - bryd ikke tilliden. Hvis ikke du står på reservationssedlen kan du altså ikke bare hente traileren!

Brenderup-trailer 1205 S reg.nr. BJ 6378:   

1.    Traileren er til brug for beboere på Lærkebakken og må ikke udlånes til andre.

2.    Trailerne skal overnatte aflåst på Lærkebakkens trailer P-plads

3.   Det er førerens ansvar at kontrollerer traileren før og efter brug (lys – refelkser – dæk m.v) således at traileren altid er køreklar. Husk at føreren er ansvarlig for at traileren er i lovmæssig forsvarlig stand.
     

4.    Hvis det usandsynlige skulle ske, at traileren er i uorden, så sørger du selv for at den bliver bragt i orden J. Hvad skal du gøre?

·         Smadret/defekt lygteglas: du sørger for at det bliver bragt i orden. Udgifter til reservedel refunderes mod kvittering for udgift. Arbejdsløn refunderes ikke.

·         pære defekt: du sørger for at det bliver bragt i orden. Udgifter til reservedel refunderes mod kvittering for udgift. Arbejdsløn refunderes ikke.

·         Defekt refleks:du sørger for at det bliver bragt i orden. Udgifter til reservedel refunderes mod kvittering for udgift. Arbejdsløn refunderes ikke.

·         Pressening: Må ikke anvendes til afdækning af de effekter du trandporterer!!! - Såfremt den går i stykker, refunderes udgiften IKKE. 

·         Punktering: du sørger for at den straks bliver lappet. Udgifter refunderes mod aflevering af kvittering. 
    

5.    Ved misrøgt eller overbelastning af traileren skal brugeren selv afholde udgifter til udbedring af skaden, såvel reservedele som arbejdsløn.

6.  Låneren medbringer selv et konverterstik hvis eget stik ikke passer.

7. Pressenningen ødelægges af vand som tynger på midten. Derfor er der en buk som står under midten af pressenningen og hindrer vand i at samle sig - husk at stille den på plads igen når du sætter pressenningen på plads igen efter endt brug.

7.    Det skal pointeres at traileren ikke er en legeplads.

August 2018

Bestyrelsen.

Her finder du Lærkebakkens fælles-trailer!


Husk at reservere traileren før du henter den. Det gør du ved at notere i det lille udhængsskab ved siden af traileren. Her ser du om andre har reserveret den og du skriver selv dato og tid samt dit husnummer.

Oplysninger om traileren:
Mærke Brenderup 1205 S, reg.nr. BJ 6378

Art Påhængsvogn, Anvendelse Godstransport.
Egenvægt 125 kg., Maksimallast 375 kg., Totalvægt 500 kg.  l 1, Synsfri sammenkobling, 

Traileren finder du i passagen mellem grund nr. 20 og 29 - husk at låse den fast efter brug.

Hvis du har glemt koden - så spørg en af de som ofte bruger traileren eller kontakt en fra bestyrelsen.

Den nye trailer bliver udstyret med at 7 polet konnektionstik - hvis din bil har et 13 polet stik kan du købe et konverterstik - evt købes hos Thansen i Stejlhøj. Sprøjt dit stil med silicone - så bliver det letttere at anvende.Kontrollér om dit køretøjs registreringsattest under udstyr er anført med synsfri sammenkobling.

Traileren kræver ikke nogen selvstændig ansvarsforsikring, men er dækket ind under bilens ansvarsforsikring.
Kontrollér også om dit køretøjs ansvarsforsikring også omfatter anhængertræk.
 

Det kan være dyrt at låne en trailer  

Foråret er højsæson for trailere på de danske landeveje. Det er dog de færreste af den halve million trailere i Danmark, som er kaskoforsikrede. Kun 25 procent af alle trailere er forsikret, viser en opgørelse fra Forsikringsoplysningen.

- Hvis man låner en trailer af naboen, er det vigtigt at få styr på, hvordan den er forsikret. Ellers kan det hurtigt blive et dyrt lån, da hverken ens bilforsikring eller private ansvarsforsikring dækker skader på traileren, siger Christian Skødt, konsulent i Forsikringsoplysningen.

Personen, man har lånt traileren af, kan kræve, at man skal erstatte skaden på traileren, også selvom man er helt uden skyld i skaden.

Hvis uheldet er ude, og man kører galt med en trailer, bliver skader på traileren kun dækket, hvis der er tegnet en særlig kaskoforsikring på traileren. Eller hvis der er en ansvarlig person, som er skyld i ulykken. Til gengæld dækker bilens ansvarsforsikring de skader, som traileren laver på andre personer eller andres ting.

- Hvis man lejer en trailer, skal man altid tjekke lejekontrakten og se, om den overhovedet er forsikret, og hvor stor selvrisikoen er, siger Christian Skødt.

  • Private danskere har i alt 511.000 trailere.
  • 70 procent af landets trailere findes vest for Storebælt.
  • Kun to ud af 100 familier i Frederiksberg og Københavns Kommune har en trailer.

Kilde: www.forsikringogpension.dk Publiceret 28-04-2006  
           

Booking-kalender-skilte-kassen!

 
Sådan gør du:
 
1. Vælg dato.
2. Skriv husnummer.
3. Skriv tidsrum.

Eksempel: I datofeltet skriver du: vej nr. xx kl. 10:00-12:30
 

God tur med traileren - pas godt på vores fælles trailer - tak.

Her findes fælles-traileren!


Fælles-trailer parkeret på sin holdeplads til venstre.

Booking-kalender-skiltekassen til højre.

Del siden